Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Εκτακτες προσλήψεις συμβούλων στο γραφείο του Πρωθυπουργού

NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010 13:42
Τελευταία Ενημέρωση : 26/08/2010 16:45
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε απόφαση του Πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 6 Αυγούστου, για έκτακτες προσλήψεις συμβούλων με σκοπό την ενίσχυση του πολιτικού του γραφείου.

Χαρακτηρίζοντας «άμεση» την ανάγκη ενίσχυσης του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Παπανδρέου προέβη σε 20 έκτακτες προσλήψεις συμβούλων σχεδιασμού στρατηγικής, επικοινωνίας, οργάνωσης, διοίκησης κ.λπ., με το συνολικό κόστος της αμοιβής του για φέτος να ανέρχεται στα 212.000 ευρώ και για καθένα από τα επόμενα χρόνια 642.000 ευρώ.

Με αφορμή τις εν λόγω προσλήψεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, κατέθεσε ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών.

Όπως αναφέρει στο κείμενο της ερώτησής του ο βουλευτής, «στη σχετική απόφαση πρόσληψης προσδιορίζονται όχι μόνον οι ιδιότητες των νέων αυτών συνεργατών (σύμβουλοι σχεδιασμού στρατηγικής, επικοινωνίας, οργάνωσης, διοίκησης κ.λπ.), αλλά και η αμοιβή τους, η οποία θα είναι συνολικώς για φέτος 212.000 ευρώ και για καθένα από τα επόμενα χρόνια 642.000 ευρώ».

Ο κ. Παπαδημούλης ζητεί διευκρινίσεις σχετικά με τον ακριβή αριθμό των συμβούλων που απασχολούνται στο πρωθυπουργικό γραφείο, την επαγγελματική ιδιότητά τους, αλλά και τη δαπάνη της αμοιβής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: