Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΗ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ.

1. Να θανατωθούν όλοι οι συνταξιούχοι, που δεν μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς με τις καταπληκτικές συντάξεις, που -χωρίς να έχει καμμία υποχρέωση- προσφέρει το ρωμέικο προτεκτοράτο. (Αυτά τα λαμόγια, που τζογάρισαν -κι έχασαν- τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων στο χρηματιστήριο και στα δομημένα ομόλογα, το έκαναν με καλή πρόθεση. Να τους σκοτώσουμε δηλαδή;)

2. Να θανατωθούν όλοι οι μακροχρονίως ασθενείς, ώστε να μειωθούν οι υγειονομικές δαπάνες τού ασφαλιστικού συστήματος (και ώστε να μπορούν οι μεγαλογιατροί να συνεχίσουν τις κερδοφόρες εικονικές συνταγογραφήσεις).

3. Να αυξηθούν οι μισθοί των βουλευτών και των υπαλλήλων της βουλής σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα περίοδο, ώστε να μπορούν να διεκπεραιώσουν καλύτερα το εθνοσωτήριο έργο τους.

4. Να αυξηθούν οι μισθοί των κληρικών (που, ως γνωστόν, τους πληρώνει το ελληνικό δημόσιο) από τα 200,000,000 στα 400,000,000 ευρώ ετησίως, ώστε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η εκκλησία να μπορέσει να συνεχίσει το θεάρεστο φιλανθρωπικό έργο της και να στηρίξει για άλλη μια φορά το έθνος (όπως έκανε. όταν αφόριζε την επανάσταση του 1821, ή όταν γλειφόταν με τη δικτατορία του 1967).

5. Να καθιερωθεί η παιδική εργασία. Να μετατραπούν όλα τα σχολεία (πλην, εννοείται, των ιδιωτικών) σε νυχτερινά και οι μαθητές όλων των τάξεων να εργάζονται αφιλοκερδώς τα πρωινά από τις 7.00 έως τις 16.00. Έτσι θα εθιστούν και στην προσφορά προς την άτυχη πατρίδα.

6. Να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη μέσω της καλλιέργειας προσοδοφόρων τύπων τουρισμού, όπως π.χ. ο τουρισμός, που προσελκύεται από την παιδική πορνεία (βλ. Ταϋλάνδη). Έτσι θα προσελκυστούν σοβαροί ξένοι επενδυτές, όπως άλλωστε δείχνει και το επιτυχημένο προηγούμενο της Ταϋλάνδης. Οι μετανάστες θα πρέπει να προσφέρουν γι΄ αυτό τον σκοπό τα ανήλικα τέκνα τους. Σαν ανταμοιβή θα τους χορηγηθεί -μετά θάνατον- η ελληνική υπηκοότητα.

7. Να επιμηκυνθεί σε 14 ώρες η εργάσιμη ημέρα με ταυτόχρονη μείωση 30% των μισθών, ώστε τα ελληνικά προϊόντα (αυτά δηλαδή τα ελάχιστα, που παράγει η νεοελλάδα) να γίνουν ανταγωνιστικά και να εκτιναχθεί η χώρα σε ιλλιγιώδη τροχιά ανάπτυξης.

8. Να καθιερωθεί εξαήμερη εργασία ανά εβδομάδα (η έκτη ημέρα -εννοείται- χωρίς αμοιβή για τον εργαζόμενο, αλλά -εννοείται- με κέρδος μόνο για τον εργοδότη). Να παραμείνει επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο επταήμερης εργασίας, ως «γεμάτο πιστόλι επάνω στο τραπέζι», για να φοβούνται οι ξένοι κερδοσκόποι (αφού Έλληνες τέτοιοι δεν υπάρχουν).

9. Να υποχρεωθούν με νόμο οι νεοέλληνες επιχειρηματίες, ώστε να φυγαδεύουν τα κεφάλαιά τους σε φορολογικούς παραδείσους, για να υπάρχει στο εξής «σκληρό» χρηματικό απόθεμα και η χώρα να μπορεί να αυτοδανείζεται στο μέλλον.

Θερσίτης

Freeinquiry

Δεν υπάρχουν σχόλια: